top of page

Silver i Scandinavian Cake Show 2018

Då var helgen klar på Scandinavian Cake Show i Kungälv klar och jag är hemma igen. Många nya intryck, mycket lärdom och glädje blandat med en lätt besvikelse. Jag hatar att förlora så mycket att jag får svårare att glädjas åt det pris jag faktiskt fick. Tvåa i Sweet table-kategorin är absolut ett väldigt fint pris och jag är så otroligt tacksam för de röster som mitt bord fick! Stort tack till er! I mitt huvud skriker någon "tvåan är den första förloraren" bara, men jag kommer att kliva vidare från det snart.

För att se de andra bidragen i tävlingen rekommenderar jag att titta på taggen #scakes18 på Instagram.


great gatsby sweet table

#scandinaviancakeshow2018 #greatgatsbysweettable

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page