top of page

Gender reveal-tårtor

Jag får förfrågningar om att vara med på en gender reaveals. Något otroligt ärofyllt, då jag ofta är den som vet könet på barnet innan föräldrarna ens. För er som inte vet är det den amerikanska trenden att med tårtans insida visa för sina nära och kära (ofta även föräldrarna själva) vilket kön barnet i magen har. Det finns en mängd olika sätt att göra det här på men kommer man till mig, blir det ganska självklart genom tårta.


Tips på hur du lyckas med din gender reveal:

* Om även ni som föräldrar ska bli överraskade: tala om för barnmorskan direkt att ni inte vill veta könet men vill ha det nedskrivet i ett kuvert. Ge kuvertet till någon som kan hålla en hemlighet och inte har lätt för att "hinta".

* Beställ tårtan i tid. Var i så god tid ni bara kan, även om ni ännu inte varit hos barnmorskan. Då kan ni i lugn och ro bestämma yttre design, samt har större chans att kunna anlita den tårtdesigner ni vill. Vilken insida det blir kan som oftast bestämmas någon vecka i förväg.

* Blått för pojke och rosa för flicka, det ligger kanske inte helt i tiden för många. Men det är ett enkelt sätt att visa på, som alla förstår. Vill man vara mer neutral i färgerna skulle jag rekommendera att ändra yttre design, men att ändå behålla inre med de "klassiska" färgerna. Är jag mossig då?

* Dekorera resten av rummet eller bordet. Jag kan hjälpa till med det, men också med bara en skiss på hur ni själva kan dekorera - om era egna idéer sinar eller om ni helt enkelt har svårt att veta hur man börjar.
Caketopperna har jag beställt av Virginia på Theo & jag, som gör toppers med personlig text, visst är den fin!?


#genderrevealcake #genderreveal


1 172 visningar0 kommentarer
bottom of page