top of page

Det där att vara kreativ

Fotograferingen i söndags gick bra. Den var på väg att skjutas upp in i det sista på grund av det dåliga vädret (det var vårbilder som skulle tas) men det blev av trots allt. Jag älskar verkligen stylade fotograferingar! Att alla får information om vad som är tanken och vilken färgpalett man ska använda, till att tolka det själv och sen komma till plats och se allas kreativa sidor sättas ihop. Det låter kanske flummigt för en del men den typen av skapande tycker jag är den absolut roligaste - att jobba med flera personer inom olika nischer.


Det är intressant att jag aldrig har sett mig som "kreativ" tidigare. Just det ordet har jag kopplat till personer som är duktiga på att teckna och på något sätt jobba nyskapande med färg och form. Det har inte slagit mig fören nu senaste året att jag faktiskt kanske är kreativ, och då ska ni veta att jag alltid tyckt om att pyssla och knåpa, måla och skapa. Jag har identifierat mig med att vara bra på sport, djur och matte, men det ena utesluter inte det andra, eller? Man kanske måste äga "kreativ" för att kunna kalla sig det själv. Jag är i vilket fall övertygad om att ni bara sett en bråkdel av vad jag kan skapa med tårtor och bakverk, och kanske är det det som är att vara kreativ.


Från en flummig del till en annan, haha. Bilderna från fotograferingen kommer att publiceras i BröllopsGuidens vårnummer, vilket jag är så otroligt glad över! Tack till er fantastiska skapare som får mina bakverk att se magiska ut: Isabelle Olander, Armand Dommer, Sandra på Nya Pom Pom Sjöstaden, Lovisa Lunneborg, Evelina Björninen, Emilia Keuter Stoppel, Sandra Mattsson och självklart: Ruin Retreat.


Några bilder kommer att visas när numret är publicerat, resten får ni se i magasinet (brukar finnas på de flesta Ica-butiken bl a).Foto: Malin Sydne för en stylad fotografering tidigare i år.


#bröllopsguiden #isabelleolander #larswallin #armanddommer

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page