Bröllopsmässan 20 jan 2019

Bröllopsmässan 20 jan 2019

Söndagen som var hölls bröllopsmässan anordnad av The Wedding Network Sweden som även jag sedan hösten är en del av. Vilket gäng alltså! Alla så talangfulla och bra på sin sak, vilket resulterade i ett tillsammans sammansatt bord vid entrén.


Det delades även ut goodie bags till de 50 första besökarna. Dessa innehöll erbjudanden från oss alla men även ett magasin fullt av inspiration från BröllopsGuiden. Stort tack för att ni kom och inspirerade våra gäster!


Ibland får jag nypa mig i armen när jag tänker på hur många talanger jag får möjligheten att jobba med. Jag vet inte alls hur jag ska tacka er alla. Och inte alls bara inom TWN utan väldigt mycket utanför det också. Det finns ingen tvekan i varför jag valt den här delen av tårteriet, det är på grund av alla ni som släppt in mig med öppna armar. Tack!


Nu ska jag sluta vara blödig, så kommer här några bilder istället. Från mässan, i temat årets färg korall:
Foto: Mathias Cederholm/ Hasselströms

Styling: Märkbara Bröllop & Tillfällen

Florist: Remne Blomsterdesign

Trycksaker: Anna Göran Design

Macarons: The Craving Solution

Copyright 2019 by Josefin Emteryd

M: info@thecravingsolution.se

P: +46706062022

images.png
youtube-dark.png
86095413daebcb9414756f79f16d5471.jpg

Årets Tårtmästare 2018 / SWE Cake Maker 2018

Silver, Scandinavian Cake Show 2018

@thecravingsolution

Visit our blog