• Först och främst: det har verkligen aldrig varit enklare! I mitt tårtkit får du hem allt du behöver för att skapa en perfekt tårta, till minimalt med huvudbry.

    Under mina nio år i branschen har jag faktiskt inte ens stött på något enklare sätt att täcka en tårta med smörkräm, som också ger den där perfekta finishen.

    När kitet lanseras i februari 2024 kan du välja mellan en och tre våningar, du kan få dem i tre olika smaker och en mängd färger. Det finns hela kit, uppdelade kit och även personliga dekorationer att köpa till. Allt hittar du i webshopen och (!!) kiten levereras i hela Sverige!

    Jag vill så gärna höra vad du tycker om allt! Skriv gärna till mig!

FAQ

Går det att beställa allergifritt?

Ja! Du kan välja mellan laktosfritt, glutenfritt och veganskt. Det går även att kombinera dessa och du beställer det genom en kommentar i kassan.

Vad täcks tårtorna med?

Täckningen är smörkräm.

Kan jag välja när jag får leveransen?

Paketen skickas ut måndagar och tisdagar. Du kan välja vilken vecka du vill att ditt paket ska skickas men vi rekommenderar att du beställer i tid ifall paketet skulle bli fördröjt.

Hur långt innan ska jag beställa?

Beställ upp till 6 månader innan datumet för när tårtan ska vara klar. Det går bra att frysa bottnar, fyllning och täckning när det kommit fram. All information om det följer med paketet.