BESTÄLLA         BUTIK        KURSER        OM OSS        ENG

Historia

The Craving Solution öppnade första butiken i juni 2017; ett café kombinerat med inredning. Ganska snart gick det däremot upp för oss att tårtorna var mer efterfrågade än väntat och bara drygt ett år senare bestämde vi oss för att flytta till en lokal bättre anpassad efter dessa. Företaget handlar idag uteslutande om tårtor och dessertbord med tillhörande verksamhet som kurser och uthyrning. 

Vår rivstart har nedbringat titeln Årets Tårtmästare 2018, ett silver i Scandinavian Cake Show 2018 och flertalet publiceringar i BröllopsGuiden, Allt om Bröllop, Tidningen Glutenfritt och inte minst branschtidningen BAKA.

Josefin Emteryd

TÅRTDESIGNER & GRUNDARE

Jag har alltid varit pysslig och knåpig av mig. Jag kan sitta i timmar, ibland dygn, med saker som jag fastnar i. Min mamma påstår att jag la pussel långa stunder för mig själv redan som 2-åring, men det är förstås inget jag kan bekräfta. 

 

Tyckt om att baka har jag gjort så länge jag kan minnas men det är alltså inte bara det som ligger som grund för The Craving Solution. För mig är tårtorna ett sätt att få ut en omättad kreativitet i kombination med ett ständigt sökande efter problemlösning. Höjden och de skarpa kanterna var från början vad som fascinerade mig men idag hittar jag hela tiden nya tekniker och saker att inspireras av för att hela tiden utvecklas.

Jag har aldrig kunnat göra något "litegrann" och är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Och jag är självlärd tillsammans med, utöver oändligt med timmar av testande och felande, en väldig hjälp från kurser av världskända Jasmine Rae

Jobba hos oss!

Sedan september jobbar Felicia hos oss i butiken och med den grundläggande bakningen (en presentation kommer om henne!). I dagsläget anställer vi inte fler men kommer efter årsskiftet att kunna öppna upp för en praktikplats. Är du intresserad, skicka då ett mail med några rader om dig, vad du vill få ut av praktiken samt under vilka veckor du är intresserad av den.