BESTÄLLA         BUTIK        KURSER        OM OSS        ENG

STEG NR

-1-

Kom i kontakt med oss genom att fylla i formuläret här bredvid. Vi kontrollerar då tillgänglighet utefter datum och antal gäster i första skedet. Vet ni med er att ni vill ha något avancerat får ni gärna ange det direkt, så vet vi på en gång att vi ska räkna med extra tid.

STEG NR

-2-

På konsultationen sätter vi därefter så många detaljer som möjligt. Här kan vi med fördel även ta provsmakningen samtidigt, vilket hålls under samlade dagar men på privata tider. Efter konsultationen får ni en länk till en delad mapp där er beställning och viktiga dokument samlas. 

Förfrågan
arrow&v

Tack för ditt meddelande!

STEG NR

-3-

Vi håller kontakt för att sätta de sista detaljerna på er tårta. Ni kan också följa ordern i den delade mappen, för att se när saker och ting är avkryssade och om vi behöver mer information (vi påminner!).

STEG NR

-4-

När dagen är framme för leverans har vi stämt av med lokalen att kylplats finns samt vilken tid som passar bäst att leverera. Lokalen får med information om hantering och skärschema, så att dem vet hur just er tårta ska hanteras. Om ni valt att ha färska blommor på er tårta har vi också plockat upp och placerat dem på tårtan innan leverans så att allt är klart med vår touch. 

Klicka på ikonerna för att ladda ner våra priser, villkor och meny. Här besvaras några vanliga frågor.

Bröllopsdatum 2021

Vi börjar redan nu bli bokade för högsäsong 2021. För att underlätta för er finns därför vår aktuella kalender nedan.
Orangemarkerade datum visar på en plats kvar.

Rödmarkerade datum visar på fullt. 

Svart visar på ledigt.

Har ni ett datum utöver helg är ni välkomna att höra av er oavsett markering innan eller efter så kikar vi på det. Det är alltså främst helgen på angiven vecka som visar full/en plats kvar.

Maj: 17, 18, 19, 20, 21

Juni: 22, 23, 24, 25

Juli: 26, 27, 28, 29, 30

Augusti: 31, 32, 33, 34

September: 35, 36, 37, 38

You can’t buy happiness but you can buy cake

and that’s pretty much the same thing